Heimdal præsenterer

Dorte Roholte

Dorte Roholte

Dorte Roholte

Dorte har altid elsket at skrive og fortælle historier. Hun var dog først forbi apoteksvæsnet og et forskningslaboratorium, før hun turde tro på, at skrivningen var en fremtid for hende. Men da hun først tog springet og blev forfatter på fuld tid, gik det stærkt. Hun har siden udgivet tæt på 100 bøger på mange forskellige forlag i Danmark. De fleste af Dortes udgivelser er for børn, men det er også blevet til enkelte udgivelser for voksne.

Temaet gys er hun ofte vendt tilbage til i sine bøger, og hun har hele fire gange oplevet noget uforklarligt.

Ud over sine bogudgivelser bidrager hun flittigt med tekster til ugeblade og magasiner. Dorte bliver aldrig træt af at skrive, og hver morgen kaster hun sig over tastaturet med stor glæde, og hun mangler aldrig inspiration. Inspirationen kommer alle steder fra; hun er mor, mormor og farmor, og så holder hun generelt øjne og ører åbne for en god idé eller historie.

Dortes udvalgte ord:

Alle har ikke én god historie i sig; alle har flere, mange flere.

– Dorte Roholte

Dorte Roholtes bøger hos Heimdal

Genfærd a/s 1

Aske hader sit nye hus pga. en uhyggelig lyd om natten. Kan Sigurd fra 5.A, som tidligere har boet i huset, hjælpe ham med at løse mysteriet?

Genfærd a/s 2

Aske og Sigurd har en ny sag, hvor der måske er spøgelser involveret. Men er det bare Askes storebror, der driller, eller er damen i spejlet ægte?

 

Genfærd a/s 3

Blinkende lys og en seng, der flytter rundt. Aske og Sigurd er skræmte, men fast besluttede på at løse gåden, selvom der måske er vrede ånder indblandet.